Förvaltning, Utbildning och forskning

Kungl. Konsthögskolan söker en Utbildningsadministratör

Kungl. Konsthögskolan i Stockholm är en ledande konstnärlig högskola med lång konstnärlig tradition sedan början av 1700-talet Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och arbetar bland annat med att formulera en ny vision med fokus på att skapa framtidens konsthögskola. Högskolan erbjuder både utbildningar på grundnivå, avancerad nivå och postmasternivå i fri konst samt utbildningar på postmasternivå inom arkitektur. Högskolans forskningsmiljö rymmer en doktorandutbildning och fleråriga, externfinansierade forskningsprojekt. Vi har ca 230 studerande och drygt 70 anställda och våra lokaler ligger på Skeppsholmen, centralt i Stockholm.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten som utbildningsadministratör innebär främst att hantera administrationen kring Arkitektur utbildningens post-masterkurser och ge service och stöd till lärare och studenter. Arbetet består bland annat av resebokningar, mottagande av gästföreläsare, framtagande av informationsmaterial och lägga in uppgifter i studiedokumentations systemet Ladok. Övrigt administrativt arbete inom Kungl. Konsthögskolans förvaltning ingår också, såsom exempelvis registrering i Ciceron.

Kvalifikationer 

Relevant högskoleutbildning Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i så väl tal som skrift Administrativ förmåga och goda kunskaper i Office-paketet

Meriterande är erfarenhet av arbete med högskoleadministration, Ladok, registrering, och framtagande av informationsmaterial samt kännedom om Arkitekturområdet.

Personliga egenskaper

  • Förmåga att arbeta självständigt
  • God samarbetsförmåga
  • Serviceinriktad

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Ansökan sker digitalt och ska innehålla meritförteckning (CV) med kopior på handlingar du vill styrka meritförteckningen med samt personligt brev. Din ansökan ska vara märkt med diarienummer 2.4.1-46-2019.

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-06

Ytterligare information lämnas av enhetschef Anneli Hovberger. Fackliga företrädare är Cecilia Sagrén(SACO-S) och Göran Svenborn (ST). Samtliga nås på telefon 08-614 40 00.

Kungl. Konsthögskolan vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och vi välkomnar sökanden som bidrar till detta.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde så snart som möjligt
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3
Kontakt
  • Anneli Hovberger, 070-8688877
Facklig företrädare
  • Cecilia Sagrén, SACO, 08-6144000
  • Göran Svenborn, ST, 08-6144000
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-06

Tillbaka till lediga jobb